Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/0/e/kvvwindeke.be/httpd.www/wp-content/plugins/sporty-fixtures-results-sponsors/sporty-metaboxes/init.php on line 734 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/0/e/kvvwindeke.be/httpd.www/wp-content/plugins/sporty-fixtures-results-sponsors/sporty-metaboxes/init.php on line 734 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/0/e/kvvwindeke.be/httpd.www/wp-content/plugins/sporty-fixtures-results-sponsors/sporty-metaboxes/init.php:734) in /customers/6/0/e/kvvwindeke.be/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 222 Verslagen 1ste P – KVV Windeke

Verslagen 1ste P

Voorwaarts Gijzel Oosterzele en KVV Windeke zijn klaar voor de clash
Op zondag 6 januari is het zover, de clash Voorwaarts Gijzel Oosterzele – KVV Windeke. Zoals zo velen, kijken we er ook vol verwachting naar uit. Wie graag het derby der derby’s wil zien, moet zondagnamiddag naar het VGO-terrein, Hogeveld in Oosterzele. Hoogspanning gegarandeerd. Bij veel voetballiefhebbers staat de derbyparty met stip genoteerd. (Reporter 17, foto Danny De Lobelle).
Alle ingrediënten zijn er voor een spannend potje voetbal. Het derby leeft nog altijd bij het bestuur, de spelers, de fans. KVV Windeke dat in zijn laatste wedstrijd voor de winterstop stuntte tegen leider SK Denderhoutem (3 – 2) wil wat bewijzen tegen Voorwaarts Gijzel Oosterzele. ‘De zege tegen Denderhoutem heeft ons niet doen zweven, we verleggen de focus naar de wedstrijd tegen Gijzel – Oosterzele’, klinkt het realistisch bij KVV Windeke. VGO werkte ook intensief naar de derby toe. Onmiddellijk na de winterstop tegen KVV Windeke kunnen spelen is meteen een mooie prestigeslag. Beide teams hebben nog heel wat ambitie. Het wordt opnieuw een speciale match voor Simon De Vroe, Jeroen en Jasper De Graeuwe (ze verkasten naar VGO), die vorig seizoen nog de kleuren verdedigden van KVV Windeke. Ambiance zal er zijn, voor tijdens en na de wedstrijd. Het is geweten het bestuur van Voorwaarts Gijzel Oosterzele en KVV Windeke steken veel energie in hun club. De honger bij beide teams is groot. De 17 de speeldag start met het interessant duel Voorwaarts Gijzel Oosterzele (7 de, 24 punten)– KVV Windeke (11 de, 20 p.). VGO beschikt over het voordeel dat het voor eigen volk kan aantreden, maar KVV wil na de zege tegen de leider op zijn elan verder gaan. In beide teams veel strijdlust en allebei willen ze een goed resultaat neerzetten. Toegegeven, het duel tussen VGO en KVV zorgt telkens voor extra druk. Dat de wil om te winnen er zondagnamiddag (aftrap 14 u 30) zal zijn, is een zekerheid. Men hoopt op een wedstrijd met veel intensiteit en pressing. Mis dit interessant derby niet.
Het wordt zondag 6 januari volle bak in Oosterzele. Een toffe affiche. Een match met veel inzet. Het eergevoel is groot. De confrontatie tussen beide ploegen weekt speciale gevoelens los. Denk maar aan de legendarische duels uit het verleden. De burenstrijd wordt spannend. Gaan kijken is de boodschap. Het terrein van VGO, Hogeveld Oosterzele is the place to be.
De ambitieuze plannen van Voorwaarts Gijzel Oosterzele zijn werkelijkheid geworden. Zondag 6 januari kan je terecht in de hypermoderne kantine. Het engagement, de droom en de lovenswaardige veerkracht -na de allesverwoestende storm op 5 februari 2013, van VGO hebben het gehaald. Een krachttoer. Met man en macht werd gewerkt aan de bouw van de nieuwe kantine en vier ruime kleedkamers. Heel chic. Kom het nieuwe voetbalcomplex bewonderen.     Reporter 17

 

 

KVV met vertrouwen tegen E. Machelen
Met de riante 1 – 4 tegen Nokere – Kruishoutem tankte KVV Windeke extra vertrouwen. Zaterdagavond 8 december komt K.E. Machelen op bezoek. De Windo’s leverden een goede prestatie af en gaan zaterdagavond (aftrap 19 u 30) voluit voor de vijfde seizoenzege.  (Reporter 17, foto Danny De Lobelle )
In de strijd om weg te raken uit de onderste regio heeft KVV Windeke zichzelf op de 14 de speeldag een morele opkikker cadeau gedaan. Opluchting alom na de vierde seizoenzege. Tegen K.E. Machelen (6 de, 21 punten) verwacht men een aanvallend en complexloos KVV. Scherp blijven en de drie punten pakken dat is nu de motivatie. Het wordt knokken, K.E. Machelen won vorige speeldag met 2 – 1 tegen het hoger gequoteerde KSV Geraardsbergen. KVV Windeke krijgt alvast de kans om Machelen een stevige tik uit te delen. Mits winst kunnen de Windo’s een schitterende zaak doen in het klassement. Tegen Machelen wil KVV bevestigen. Voor KVV was het tot dusver een seizoen met ups en downs. Een samenloop van omstandigheden zorgde er al een paar keer voor dat KVV met lege handen achterbleef. KVV hoopt nu, na de drie gouden punten tegen Nokere – Kruishoutem, de lijn van de vorige speeldag door te trekken. De wedstrijd tegen E. Machelen wordt bestempeld als superbelangrijk. ‘Als we thuis spelen, gaan we altijd voor de drie punten’, klinkt het in Scheldewindeke. Het wordt tegen Machelen zeker geen gezondheidswandeling. Maar waar KVV op dit moment staat (13 de), is niet de plek waar de ploeg hoort te staan. De spelers hebben meer kwaliteiten in zich dan het klassement laat uitschijnen. De spelers onderstrepen dat ze vol voor de club én de fans gaan.
Twee teams die offensief denken, dat moet nomaliter een heerlijke pot voetbal opleveren waar de echte voetballiefhebbers van smullen. KVV – fans:  teken zaterdagavond massaal present.     Reporter 17

KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele tevreden met puntendeling

Geen topniveau in KVV Windeke – Voorwaarts Gijzel Oosterzele maar wel harde strijd en spanning. Ruime belangstelling, een hartelijke ontvangst van het KVV bestuur, power, gemiste kansen, twee uitstekende doelmannen, sportief betwiste wedstrijd, een uitmuntende jonge scheidsrechter Lauren Cools, een billijk gelijkspel: ziehier de ingrediënten van het derby KVV – VGO. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Dat het 0 – 0 bleef was vooral te danken aan de puik keepende doelmannen Michaël Verschelden en Jan Taerwe. Ze onderscheiden zich meermaals en keepten een perfecte match. Ze etaleerden meermaals hun talenten met prima reddingen. De spanning bleef diep in de tweede helft behouden want één goede actie kon nog altijd het duel beslissen. Een keer was de VGO doelman Jan Taerwe (wat een aanwinst voor Voorwaarts Gijzel Oosterzele!) bijna verslagen na een schitterende poging van Navaron Walraeve: de bal scheert de lat.

Het was snel duidelijk dat KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele mekaar in balans hielden. Beide teams lagen over gans de wedstrijd heel dicht bij mekaar. VGO voetbalde voor de rust iets meer kansen bij mekaar, na de rust kwam er meer dreiging van de Windo’s. Positief: beide elftallen toonden een perfecte mentaliteit. KVV en VGO mogen tevreden zijn met de prestaties van hun aanwinsten. Zo zagen de talrijke toeschouwers onder andere een knappe prestatie van de nummers zeven Jasper De Vriese (KVV) en Karim Mouissat (VGO). Ze zijn mee in het verhaal. Op bepaalde momenten kwam er goed voetbal, maar het bleef moeilijk om de verdedigingen te ontwrichten. Kansen wel langs beide zijden, maar de finishing touch ontbrak, de doelmannen hadden telkens het laatste woord.  De supporters van KVV en VGO wisten de inzet van hun team te appreciëren. Het gelijkspel is geen slecht resultaat. De wil om te winnen was groot. Maar in de zone van de waarheid zat het er net niet in. Een tikkeltje geluk ontbrak. Een derby wordt soms bepaalt door details. Neem nu de poging van Navaron Walraeve, met een beetje geluk verdwijnt die in doel. VGO toonde daarentegen dat het niet moest onderdoen voor het gereputeerde KVV Windeke. Het kon voor de tweede keer op rij de nul houden. VGO en KVV stonden goed georganiseerd. De match bleef op een scoreloos gelijkspel steken. KVV en VGO blijven na twee speeldagen ongeslagen. De ingesteldheid, de mentaliteit, en de inzet waren er, de kansen ook. Dat belooft. Beide teams konden best leven met de puntendeling.                 Reporter 17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 8 september om 19 u 30:  KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele zijn klaar voor de clash

Op zaterdag 8 september is het zover, de clash KVV Windeke – Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Kijkt u er ook vol verwachting naar uit? Wie graag hét pittig derby wil zien, moet zaterdagavond naar het terrein van KVV Windeke. (Reporter 17, DDL).

Hoogspanning gegarandeerd. Alle ingrediënten zijn er voor een leuke pot voetbal. De fans van beide teams zijn gemobiliseerd om hun team naar de overwinning te schreeuwen. Het derby leeft bij het bestuur, de spelers, de fans. Het wordt meteen een belangrijke graadmeter. Voorwaarts Gijzel Oosterzele wil tegen buur KVV Windeke een goed figuur slaan. Het wordt een speciale match voor Simon De Vroe, Jasper en Jeroen De Graeuwe (ze verkasten naar VGO), die vorig seizoen nog de kleuren verdedigden van KVV Windeke. Ambiance zal er zijn voor, tijdens en na de wedstrijd. Het is geweten het bestuur van KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele steken veel energie in hun club. De honger bij beide teams is groot. KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele geloven rotsvast in hun ‘new look’ team. Bij de nieuwkomers is er talent, vechtlust en werkkracht. Hoe leerzaam wordt KVV Windeke – Voorwaarts Gijzel Oosterzele? Het wordt een interessante voetbalpartij. Men rekent op spektakel in de burenstrijd. Een wedstrijd met veel intensiteit en pressing.

Prestigeslag

Het wordt zaterdagavond (aftrap 19 u 30 ) een vol huis in Windeke, een toffe affiche van de tweede speeldag. Een gedroomde prestigeslag. Het wordt een match met veel inzet. Het eergevoel is groot. De Windo’s en VGO zijn klaar voor de clash. De confrontatie tussen beide teams weekt speciale gevoelens los. In vroegere tijden waren de duels legendarisch. De burenstrijd wordt spannend. Gaan kijken is de boodschap. Het terrein van KVV Windeke is zaterdagavond 8 september the place to be. Bij veel voetballiefhebbers staat deze derbypartij met stip genoteerd.                      Reporter 17

 

 

 

 

 

 

 

 

Heel KVV Windeke blij met de terugkeer van sterkhouder Ridgy De Smedt.