Verslagen 1ste P

 

KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele tevreden met puntendeling

Geen topniveau in KVV Windeke – Voorwaarts Gijzel Oosterzele maar wel harde strijd en spanning. Ruime belangstelling, een hartelijke ontvangst van het KVV bestuur, power, gemiste kansen, twee uitstekende doelmannen, sportief betwiste wedstrijd, een uitmuntende jonge scheidsrechter Lauren Cools, een billijk gelijkspel: ziehier de ingrediënten van het derby KVV – VGO. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Dat het 0 – 0 bleef was vooral te danken aan de puik keepende doelmannen Michaël Verschelden en Jan Taerwe. Ze onderscheiden zich meermaals en keepten een perfecte match. Ze etaleerden meermaals hun talenten met prima reddingen. De spanning bleef diep in de tweede helft behouden want één goede actie kon nog altijd het duel beslissen. Een keer was de VGO doelman Jan Taerwe (wat een aanwinst voor Voorwaarts Gijzel Oosterzele!) bijna verslagen na een schitterende poging van Navaron Walraeve: de bal scheert de lat.

Het was snel duidelijk dat KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele mekaar in balans hielden. Beide teams lagen over gans de wedstrijd heel dicht bij mekaar. VGO voetbalde voor de rust iets meer kansen bij mekaar, na de rust kwam er meer dreiging van de Windo’s. Positief: beide elftallen toonden een perfecte mentaliteit. KVV en VGO mogen tevreden zijn met de prestaties van hun aanwinsten. Zo zagen de talrijke toeschouwers onder andere een knappe prestatie van de nummers zeven Jasper De Vriese (KVV) en Karim Mouissat (VGO). Ze zijn mee in het verhaal. Op bepaalde momenten kwam er goed voetbal, maar het bleef moeilijk om de verdedigingen te ontwrichten. Kansen wel langs beide zijden, maar de finishing touch ontbrak, de doelmannen hadden telkens het laatste woord.  De supporters van KVV en VGO wisten de inzet van hun team te appreciëren. Het gelijkspel is geen slecht resultaat. De wil om te winnen was groot. Maar in de zone van de waarheid zat het er net niet in. Een tikkeltje geluk ontbrak. Een derby wordt soms bepaalt door details. Neem nu de poging van Navaron Walraeve, met een beetje geluk verdwijnt die in doel. VGO toonde daarentegen dat het niet moest onderdoen voor het gereputeerde KVV Windeke. Het kon voor de tweede keer op rij de nul houden. VGO en KVV stonden goed georganiseerd. De match bleef op een scoreloos gelijkspel steken. KVV en VGO blijven na twee speeldagen ongeslagen. De ingesteldheid, de mentaliteit, en de inzet waren er, de kansen ook. Dat belooft. Beide teams konden best leven met de puntendeling.                 Reporter 17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 8 september om 19 u 30:  KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele zijn klaar voor de clash

Op zaterdag 8 september is het zover, de clash KVV Windeke – Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Kijkt u er ook vol verwachting naar uit? Wie graag hét pittig derby wil zien, moet zaterdagavond naar het terrein van KVV Windeke. (Reporter 17, DDL).

Hoogspanning gegarandeerd. Alle ingrediënten zijn er voor een leuke pot voetbal. De fans van beide teams zijn gemobiliseerd om hun team naar de overwinning te schreeuwen. Het derby leeft bij het bestuur, de spelers, de fans. Het wordt meteen een belangrijke graadmeter. Voorwaarts Gijzel Oosterzele wil tegen buur KVV Windeke een goed figuur slaan. Het wordt een speciale match voor Simon De Vroe, Jasper en Jeroen De Graeuwe (ze verkasten naar VGO), die vorig seizoen nog de kleuren verdedigden van KVV Windeke. Ambiance zal er zijn voor, tijdens en na de wedstrijd. Het is geweten het bestuur van KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele steken veel energie in hun club. De honger bij beide teams is groot. KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele geloven rotsvast in hun ‘new look’ team. Bij de nieuwkomers is er talent, vechtlust en werkkracht. Hoe leerzaam wordt KVV Windeke – Voorwaarts Gijzel Oosterzele? Het wordt een interessante voetbalpartij. Men rekent op spektakel in de burenstrijd. Een wedstrijd met veel intensiteit en pressing.

Prestigeslag

Het wordt zaterdagavond (aftrap 19 u 30 ) een vol huis in Windeke, een toffe affiche van de tweede speeldag. Een gedroomde prestigeslag. Het wordt een match met veel inzet. Het eergevoel is groot. De Windo’s en VGO zijn klaar voor de clash. De confrontatie tussen beide teams weekt speciale gevoelens los. In vroegere tijden waren de duels legendarisch. De burenstrijd wordt spannend. Gaan kijken is de boodschap. Het terrein van KVV Windeke is zaterdagavond 8 september the place to be. Bij veel voetballiefhebbers staat deze derbypartij met stip genoteerd.                      Reporter 17

 

 

 

 

 

 

 

 

Heel KVV Windeke blij met de terugkeer van sterkhouder Ridgy De Smedt.

 

 

 

Dit is de officiële website van KVV Windeke. alle info hierover op website@kvvwindeke.be