U 21 4 - 3 FC Lebbeke

16 September 2016 - 20:00

Team : Kenny, James, Jens, Aaron, Nisse, Jason, Tim, Brent, Lennert, Brecht, Jens, Thomas, Jelle, Ruben, Thomas.
Begin oogde frivool maar eindigt als een ware thriller.
Time 1
De supporters staan nog maar net op hun plaats of de bal hangt al in de netten, Kenny trapt de bal uit, Jason kopt deze mooi door, Brecht is ’n zucht of twee sneller dan de verdediging en
verschalkt de keeper 1-0.
We blijven opzetten, het is naar beneden, Jason krijgt een schietkans maar de bal knalt op de lat. (Op latje trap staat hij op kop met verve.
Voorlopig geen Lebbeke in het spel, wat later laten ze zich weer ringeloren, Brecht krijgt de bal aangespeeld, zet de turbo aan en voor de 2de keer scoort ie, 2-0. Het gaat gemakkelijk, té ?
Langs de lijn wordt er een opvoering gestart.
De eerste 20’ is het al wat Windo slaat, we proberen de kloof wat uit te diepen maar Lebbeke begint wat beter te spelen, wat feller. Bij ons komt de twijfel wat loeren om de hoek, wat
concentratieverlies leidt het tegendoelpunt in 2-1, misverstand – communicatiestoornis wie zal het zeggen. Lebbeke speelt wat vinniger. Meer afval in ons spel.
Voor de rust komen we nog op voorsprong via Jens(k), op rechts doorgestoken, wil een voorzet afleveren maar de bal dwarrelt over een misrekenende keeper binnen 3-1.
Brecht gaat nog een bijna verloren bal recupereren omspeelt een speler, wil de keeper ook nog passeren maar dan loopt het mis, jammer … daar zat meer in.
Time 2
Wat wij deden in het begin van de wedstrijd doet Lebbeke na de pauze direct scoren 3-2, een koude douche voor de Windo’s letterlijk want het begint te regenen.
Het spelbeeld blijft weliswaar onveranderd, de onzen willen voetballen en bij Lebbeke is het gewoon potje stamp. De bal ’n lel geven en lopen maar. We hebben een dipje.
Ons spel verwatert wat, het veldoverwicht is weg. Lebbeke krijgt een hoekschop, het onverwaarschijnlijke gebeurt, via ‘n kopbal wordt het 3-3. We trekken onze haren uit ons hoofd, deju.
Zit er nog wat in onze tank ? Het regent, we moeten naar boven … Kan het nog…. Spanning ten top.
We krijgen toch ons klavereke, een voorzet wordt in eigen doel gekopt 4-3. We proberen onze bakens te verzetten maar moeizaam. Lebbeke krijgt een vrijschop, voor onze 16. De bal glijdt door op het natte gras, Kenny kan hem wegduwen.
We komen ook nog eens aan de overkant na een goede combinatie maar de kracht ontbreekt.
Fwiieeettt, de scheids fluit de wedstrijd af. Dat was toch bibberen..

2 op 2, hup naar de volgende.
Proficiat
Tom

Dit is de officiële website van KVV Windeke. alle info hierover op website@kvvwindeke.be