Kvv Windeke 3 - 0 Lebeke-Aalst

24 September 2016 - 15:00

Verslag van de wedstrijd weekend 24/09 beloften

Vandaag traden we aan tegen Lebeke-Aalst en dat is nooit een hoogvlieger geweest bij de beloften. We hadden er dus alle vertrouwen in. Ook al dienden we opnieuw met een totaal andere ploeg te spelen door de selectie van een paar jongens voor het eerste elftal en een paar blessures. Langs de andere kant komen er stil aan een paar nieuwe namen de neus aan het venster steken na een langdurige revalidatie.

Over de wedstrijd zelf kunnen we vrij kort zijn: zoals te verwachten viel domineerden we maar het spel was toch niet zo vloeiend als de voorbije weken. Maar we hebben nog altijd onze Kevin die maar een klein gaatje nodig heeft om er eentje in te wringen. Op een verre voorzet van op links reageerde hij het snelst en we stonden 1 – 0 voor, meteen ook de ruststand.

In de tweede helft had de tegenstander zijn beste krachten opgebruikt en veel gevaar konden ze niet scheppen. Tim werd op rechts gelanceerd en legde gepast terug op Brecht die even simpel scoorde (hij is goed in vorm dit jaar – het mag gezegd). Ook Eli kon er nog eentje inleggen en daarmee blijven we samen met Winnik op kop staan. Toevallig moeten we volgende zaterdag naar Winnik waar de eerste plaats op het spel staat….we spelen er ook op kunstgras. Proficiat jongens….go on.

Grasshopper

Dit is de officiële website van KVV Windeke. alle info hierover op website@kvvwindeke.be