FC Lebbeke B 4 - 7 Kvv Windeke

5 November 2016 - 14:30

5 november 2016
Fc Lebbeke B 4-7 KVV Windeke
Team : Kenny, Mauritz, Dries, Lennert, Jason, Brecht, Xander, Nisse, Jens, Jens, Brent, James, Mathias, Aaron, Ruben, Thomas.
Verplaatsing naar het verre Westen, Lebbeke. We(Nisse en ik)hadden geluk, ‘n bekende BV te zien -> https://youtu.be/7c0ymUIWR0U
De match.
Eén minuut stilte
Na 37” zitten de eerste er al in, we trappen af, het gaat via rechts, Brecht verschalkt de verdedigers en heeft de bal naar Aaron, deze tikt hem makkelijk binnen 0-1.
De Lebbekenaars laten hun kop niet zakken, ze breien een aanval, Ruben trekt aan de noodrem(geel oef dit kon gemakkelijk rood zijn zoals Seck verleden week -vader Ruben zegt dat ie de laatste tijd wat last heeft van de hormonen… ’n kuurke volgen ?)We hebben weer geen chance, via de muur verdwijnt de bal achter Kenny 1-1. Een schampertje.
Dries recupereert de bal op rechts, geeft de bal mee met Nisse, deze stuurt Jason in het straatje 1-2, we zijn vertrokken…
We gaan er nog eens tegenaan, der is enthousiasme. Soms te veel enthousiasme, Nisse wordt onderuit geschopt en de gemoederen zijn ineens wat verhit met als gevolg een opstootje, enkele emmers lopen over. Scheidrechter grijpt niet adequaat in, enkel geel, het kon erger zijn voor beide partijen weliswaar. We kunnen verder dweilen.
Wat later mooie combinaties, niet het stampen en smijten van verleden week, Nisse naar Jason en deze naar Brecht met zijn linker krult ie de bal voorbij de keeper(deze laat hem glippen, foutje) 1-3.
Lebbeke probeert maar dreigt alleen met afstandschoten, de vizier staat nog niet goed af gesteld.
Aaron staat ook nog eens aan het kanon 1-4, druk naar voren , de bal afnemen, passen en bingo.
E-boy sloeft, verkeerd schoeisel ?
De scheids is ook in zijn noppes, hij is gul met gele kaarten, een maand te vroeg volgens mij.
We zijn nog maar juist bediend in de kantine of we zien dat de troepen zich klaarmaken voor de 2de helft, ’n warme choco dat heeft wat moeilijkheden om dit “ad fundum” uit te drinken, dan maar op afstand kijken.
De blauwhemden zijn geprikkeld uit de kleedkamer gekomen, ze zijn alerter. Mauritz ontbindt zijn vleugels maar de berekening van de sinus was niet correct, de hoek is te scherp, de bal verdwijnt in het zijnet.
Lebbeke kan milderen 2-4.
De fluitenier blijft kaarten trekken, té pas en té onpas, Jens L krijgt zijn 2de kaart(onterecht ) en moet vroegtijdig gaan douchen?
Maar niet getreurd 10 tegen 11 moet lukken denkt Jason en hij maakt de kloof nog wat dieper 2-5.
Wat later wordt Brecht een halt geroepen door de doelman –foutief- hij mag gaan douchen. Vrijschop voor de 16 maar zonder erg.
De zoveelste kaart is een feit, de 2de rode voor Lebbeke, nu staan ze met 9 man op ’t veld en nog geven ze het niet op. Ze maken er 3-5 van.
Brent krijgt de bal aangespeeld, speelt goed naar Jason en die maakt er 3-6 hopelijk is de kloof nu diep genoeg … Toch niet wat Dries gaat in de fout in onze 16, geel en een penalty. 4-6.
Op aangeven van Aaron kan Brecht de definitieve score op het bord zetten 4-7.
De scheids blonk uit in zijn kaartenspel (9 gele en 3 rode kaarten), denk dat hij toch eens naar de herhalingsles zal moeten !!
Volgende week zijn Brecht en Jens geschorst. Ook geen verslag, weekenddienst.
Proficiat

Tom

Dit is de officiële website van KVV Windeke. alle info hierover op website@kvvwindeke.be