Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/0/e/kvvwindeke.be/httpd.www/wp-content/plugins/sporty-fixtures-results-sponsors/sporty-metaboxes/init.php on line 734 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/0/e/kvvwindeke.be/httpd.www/wp-content/plugins/sporty-fixtures-results-sponsors/sporty-metaboxes/init.php on line 734 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/0/e/kvvwindeke.be/httpd.www/wp-content/plugins/sporty-fixtures-results-sponsors/sporty-metaboxes/init.php:734) in /customers/6/0/e/kvvwindeke.be/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 222 Mooie overwinning tegen de leider ! – KVV Windeke

Mooie overwinning tegen de leider !

23 februari 2018

Voetbal2de provinciale – Stefaan De KeysterKVV WIndeke

“Mooi pronken met de scalp van de leider”

Oosterzele –

Na Bambrugge ging ook Jong Zulte voor de bijl in Scheldewindeke. “Het was een best pittige wedstrijd, met veel duels. Mijn ploeg bewees opnieuw dat ze onder hun waarde geklasseerd staat. Het kan immers geen toeval zijn dat we na Bambrugge ook Jong Zulte klopten”, zegt voorzitter Stefaan De Keyster.

“Dit seizoen ontbrak het in veel wedstrijden aan efficiëntie. We werden nooit overrompeld en verdienden vaak meer, maar daar koop je weinig voor. Het zijn de punten die tellen. Wegraken uit de rechterkolom blijft het streven, dat moet er zeker inzitten, op voorwaarde dat we week na week met dezelfde ingesteldheid de wedstrijd aanvatten.”

Trainer Geert Van Gaeveren blijft volgend seizoen aan boord bij de Windo’s. “Geert is een kind van het huis en dus is er geen enkele reden om hem te vervangen. Dat enkele sterkhouders de ploeg verlaten, hebben we goed opgevangen. We boeten niet in aan ambitie, maar we zetten wel de tering naar de nering. Illustratief is de povere opkomst voor de komst van leider Jong Zulte. Een honderdtal toeschouwers is veel te weinig voor twee ploegen die goed voetbal brengen.”

KVV Windeke en KVV Balegem gaan een fusie aan. “De administratieve afwikkeling van de samenwerking moet nog geconcretiseerd worden, maar dit komt in orde. Voor ons is het een goede zaak, aangezien we over een bijkomende accommodatie beschikken. Het biedt mogelijkheden om de jeugdwerking te optimaliseren. Als club willen we verder op de ingeslagen weg.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *