Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/0/e/kvvwindeke.be/httpd.www/wp-content/plugins/sporty-fixtures-results-sponsors/sporty-metaboxes/init.php on line 734 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/0/e/kvvwindeke.be/httpd.www/wp-content/plugins/sporty-fixtures-results-sponsors/sporty-metaboxes/init.php on line 734 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/6/0/e/kvvwindeke.be/httpd.www/wp-content/plugins/sporty-fixtures-results-sponsors/sporty-metaboxes/init.php:734) in /customers/6/0/e/kvvwindeke.be/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 222 Verslag Kvv Windeke – Kluisbergen – KVV Windeke

Verslag Kvv Windeke – Kluisbergen

13 december 2017

 

Voetbal2de provincialeKVV Windeke – Kluisbergen Sportief – Maarten De Corte bezorgt Windo’s puntendeling tegen Kluisbergen Sportief

“Tweede geen eindpunt”

 

 

 

 

 

 

 

 

Maarten De Corte: “Dit was mijn vierde treffer, maar veruit mijn mooiste.” De derby tegen VGO ligt gevoelig. Thuis moeten we absoluut voor een klinkende revanche zorgen !

Na de nederlaag met forfaitcijfers tegen Borsbeke had de thuisreputatie van de Windo’s een flinke deuk opgelopen. Zat er tegen Kluisbergen Sportief meer in dan een puntendeling?

Maarten De Corte: “Op basis van de tweede helft verdienden wij de driepunter. In het slot hadden we wel geluk toen de bezoekers de paal viseerden. In het slechtste geval bleven we met lege handen achter. Het doelpunt dat ik scoorde, was heel mooi. Ik kreeg de bal toegespeeld en haalde uit vanop 25 meter. Dit is mijn vierde doelpunt, maar veruit het mooiste. In mijn debuutseizoen bij KVV mag ik niet klagen. Ik kom over van de beloften van FC Wetteren. Daar leunde ik aan bij de A-kern en versierde ik vijf selecties voor het eerste elftal.”

Hoe ging het daarna verder?

“De speelkansen waren er klein en dus koos voor de ploeg van mijn woonplaats. Inmiddels zit ik aan tien basisplaatsen. Het gaat de goede kant op. Zo veel mogelijk speelminuten verwerven, is de eerste uitdaging. Ervaring opdoen, is de belangrijkste opdracht. Tweede provinciale mag voor mij geen eindpunt zijn.”

Zaterdagavond is er de gevoelsgeladen derby tegen Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Is de zware nederlaag uit de heenronde al verteerd?

“Dat was een behoorlijke tik. Met 6-2 verliezen van een nieuwkomer was niet ingecalculeerd. Als rasechte Windekenaar ligt deze derby zeer gevoelig. Thuis moeten we voor een klinkende revanche zorgen. Ik besef wel dat het geen gemakkelijke opdracht is. VGO voerde een trainerswissel door. Voor hen is het van moeten, willen ze de degradatiedans ontspringen.”

“Wij hebben de ambitie om mee te draaien tussen drie en acht. Willen we dat waarmaken, dan is een zes op zes tegen VGO en Gavere-Asper een must”, zo besluit de rechterwing van de Windo’s het gesprek.

Net als zijn ploegmaats maakt hij zich al op voor de derby.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *