Nabeschouwingen wedstrijd Edeboys – Kvv Windeke

8 november 2017

Voetbal2de provinciale – Jean-Marie AlexanderFC Edeboys
“Deze keer kregen we eigenlijk iets te veel”
Wetteren – FC Edeboys herademt na de zege tegen KVV Windeke. “Ik haast me om te zeggen dat we de driepunter niet verdienden”, zegt trainer Alexander. “Het eerste half uur waren de Windo’s baas. Wij hielden met moeite het hoofd boven water. We misten strijdlust en de juiste wedstrijdmentaliteit. Net voor de rust slaagden we erin om de gelijkmaker te laten optekenen. Geen enkel signaal gaf aan dat we deze wedstrijd naar ons hand zouden kunnen zetten. Met een grondscherend schot bezorgde De Geyter ons de onverhoopte, broodnodige driepunter. Deze overwinning verandert niets aan onze situatie. Het wordt knokken tot de laatste speeldag voor het behoud.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is de officiële website van KVV Windeke. alle info hierover op website@kvvwindeke.be